Încă un profesor universitar din Iași care a plecat prea devreme dintre noi

A murit Corneliu Munteanu. Acesta era profesor universitar doctor în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iași, relatează Infoiasionline.ro

Un profesionist desăvârșit care a plecat dintre noi, brusc. S-a stins din viaţă în cursul zilei de astăzi.

Cei care l-au cunoscut sunt triști pentru această pierdere. Cei care nu l-au cunoscut își vor da seama, din mesajele ce urmează, cum era profesorul Munteanu.

„Începând de astăzi, Cornel a trecut graniţa acestei lumi lipsindu-mă de neînlocuibila lui prietenie. Fiind un om harnic, riguros, neînduplecat, în permanenta căutare a mai mult ca perfectului.. Cornel s-a aşternut la drum într-o zi de luni. (…) Sunt pierderi pe care nu le poţi accepta”, a scris pe pagina sa de Facebook Dumitru-Tudor JIJIE, cadru didactic al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

„Voi scrie acum un mesaj pe care nici în cele mai negre gânduri nu mă vedeam a-l scrie…
Orice trecere spre tărâmul veșniciei este tristă, chiar sfâșietoare. Ne acomodăm greu cu folosirea verbelor de la prezent la trecut.
De azi vorbim la trecut despre Cornel Munteanu, profesorul care a modelat toate promoțiile de studenți în tainele Marketingului, începând de la promoția mea…
A plecat mult prea devreme, mult prea grăbit, lăsând cuvinte nespuse și întrebări fără răspuns. Putem descrie în atâtea feluri maniera în care și-a pus amprenta asupra destinului nostru, dar sunt sigură că avem totuși un numitor comun: a fost un om cu adevărat remarcabil.
Tulburătoare ieșire de pe scena vieții! Marketingul ieșean a pierdut un nume, dar a câștigat o pădure de vlăstare de marketeri care cresc sub umbrela brandului lui.
Închei scriind ceea ce nu am apucat să-i spun: „La revedere, Cornel!”…,
a scris pe pagina sa de Facebook Adriana Manolică, cadru didactic al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Nu cu mult timp în urmă, profesorii și studenții de la FEAA și-au luat rămas bun de la Conf. univ. dr. Andrei Maxim, care a plecat dintre noi la doar 39 de ani. Andrei Maxim preda la catedra de Management, Marketing şi Administrarea Afacerilor.

Dumnezeu să-i aibă în paza Lui!

Lasa un comentariu