În municipiul Iaşi vor fi inaugurate alte patru fluxuri de vaccinare anti-Covid

În municipiul Iaşi, vor fi inaugurate alte patru fluxuri de vaccinare anti-Covid, a anunţat primarul Mihai Chirica. În tot judeţul, vor fi inaugurate nouă astfel de facilități.

Pe raza municipiului, școlile gimnaziale Ştefan Bârsănescu, George Călinescu şi Bogdan P. Haşdeu precum şi Colegiul Costache Negruzzi vor găzdui astfel de capacități, după cum a precostachecizat primarul Mihai Chirica.

În momentul de față în Iași sunt nouă centre de vaccinare, dar vom mai deschide încă patru fluxuri suplimentare ceea ce va crește de la 60 la 96 de vaccinați pe oră pe fiecare flux. În momentul de față în Iași s-au vaccinat peste 27 de mii de persoane și peste 16 mii si-au făcut chiar și rapelul. Se așteaptă cele 8 milioane de vaccinuri pentru România si sperăm să beneficiem si noi cât mai mult dintre ele„, a spus Mihai Chirica.

La Paşcani, noua facilitate de vaccinare va fi organizată la Colegiul Mihai Sadoveanu, iar în Podu Iloaiei – în sala de sport din Centrul civic. Ultimele trei fluxuri suplimentare vor fi în localităţile Popricani, Miroslava şi Mirceşti.  

Lasa un comentariu