Iași- capitala gaming-ului: competiția City Kings va avea loc în cadrul Romanian Creative Week

Unii dintre cei mai populari gameri și streameri profesioniști din România vin la Iași, în perioada 27 – 29 mai 2022, pentru o competiție 1 vs. 1, găzduită de Sala Sporturilor, la care sunt așteptați toți pasionații de gaming. Organizat de Nexus în cadrul Romanian Creative Week (RCW), City Kings îi va aduce în capitala regiunii Moldova pe Jaxi, Alexa, Palash și Imogen, aceștia urmând să fie prezenți și la o sesiune de meet & greet.

În plus, invitați speciali pentru City Kings, de la Iași, vor fi și Gannicus și Mădălin, alături de Alexa si Jaxi. Fanii vor avea, astfel, ocazia să-i învingă pe gamerii lor preferați, în cadrul unor sesiuni 1 vs. 1, dar și să interacționeze cu aceștia.

JaxiTV a făcut pasul de la gamer profesionist la streamer de succes, reușind să își păstreze „esența” în orice etapă prin care a trecut în eSports. Cu o comunitate puternică în spate, care îl urmează încă de când juca în mod constant CS:GO, Jaxi a reușit să facă tranziția spre un creator de conținut apreciat și a strâns, în ultimii ani, două titluri importante: Creatorul de conținut al anului, Cel mai bun stream și Cel mai bun video de gaming.

AlexaTV, una dintre cele mai cunoscute streamerițe din România, reușește să își antreneze constant comunitatea numeroasă de pe YouTube și Instagram, cu pasiunea ei pentru CS:GO și pentru conținut video. Streamerița a obținut premiul de Cel mai bun video al unei creatoare de conținut la activ.

Palash sau „mânuța bionică”, așa cum este cunoscut printre urmăritorii săi virtuali, este la rândul lui unul dintre cei mai talentați streameri din România. Acesta își atrage audiența prin intermediul jocului CS:GO, reușind, de-a lungul timpului, să surprindă prin multiple highlight-uri și prin numeroase live-uri caritabile. În cadrul acestora, alături de cei de la Nexus, a reușit să strângă sume importante de bani pentru cauze vitale sau pentru oamenii cu probleme.

Ultimul nume confirmat în cadrul City Kings este Imogen, streamer, gamer și comediant. Acesta se poate lăuda cu o comunitate puternică ce îl apreciază și susține pe toate platformele de social media, dar mai ales pe YouTube, unde este urmărit de sute de mii de fani.

City Kings este organizat de Nexus în cadrul RCW 2022, detalii despre eveniment fiind disponibile aici: https://romaniancreativeweek.ro/sections/content-creation/city-kings.

Citește și Eveniment muzical de excepție în Aula BCU

Lasa un comentariu