Gemeni nou-născuți, morți în Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași

Mama unor bebeluși gemeni, morți în spital la câteva luni după naștere, acuză medicii de malpraxis. Copiii s-au născut prematur la Suceava, însă au fost transferați la maternitatea din Iași. Iar mama susține că acolo ar fi luat o bacterie care le-ar fi cauzat moartea.

Femeia a născut prematur în luna iunie la maternitatea din Suceava.

Unul dintre bebeluși avea 1 kilogram și 850 de grame, iar celălalt avea un kilogram și 750 de grame. Amândoi au fost ținuți în incubator trei luni pentru a lua în greutate.  Au fost apoi transferați la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași pentru investigații suplimentare, întrucât la naștere gemenii fuseseră diagnosticați cu o boală de pancreas și aveau nevoie de îngrijire specială.

Unul dintre bebeluși a murit pe 19 octombrie, iar celălalt trei zile mai târziu, scrie stiri.tvr.ro.

Familia susține că tragedia a avut loc din cauza faptului că micuții au fost internați în condiții improprii și ar fi luat o bacterie din spital.

Reprezentanții Spitalului Sf Maria au declarat că s-au autosesizat și că fac verificări pentru a stabili cauza celor doua decese.

  • Ei deja știau de acest caz dar fac pe neștiutorii și nu mai spun câți îngerași s-au stins din cauza acestui spital infect.

Lasa un comentariu