Gareth Bale va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League! Salariul astronomic al galezului

Gareth Bale va zbura vineri la Londra pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului său la Tottenham. Starul galez va încasa un salariu astronomic în sezonul în care va fi împrumutat de Real Madrid la formația lui Jose Mourinho, relatează digisport.ro

Fotbalistul de 31 de ani va primi 650 de mii de euro pe săptămână la Tottenham, iar un procentaj din această sumă va fi suportat de Real Madrid, informează TheGuardian. Astfel, Gareth Bale va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League, depășindu-i pe Pierre-Emerick Aubameyang, David de Gea sau Kevin De Bruyne.

Galezul a cucerit 13 titluri majore în tricoul lui Real Madrid, printre care patru trofee UEFA Champions League, iar Tottenham speră să aducă în vestiarul său mentalitatea de campioni, prin transferul lui Bale. Ultimul trofeu câștigat de Spurs a fost Cupa Ligii Angliei în sezonul 2007-2008.

Gareth Bale va fi însoțit de Reguilon la Londra

Spre deosebire de Bale, care va fi împrumutat un sezon la Tottenham, Sergio Reguilon, colegul său de la Real Madrid, va semna un contract valabil patru ani cu gruparea londoneză. Ambii jucători au făcut vizita medicală în capitala Spaniei și vor călători vineri la Londra pentru definitivarea mutărilor.

Apărătorul iberic aparține de Real Madrid încă din perioada junioratului, însă ultimul sezon l-a petrecut la Sevilla, sub formă de împrumut, acolo unde a impresionat. Reguilon și-a trecut în cont și trofeul Europa League, după ce a evoluat în 38 de partide pentru andaluzi, reușind 3 goluri și 5 pase decisive.

Lasa un comentariu