FOTO. 29 de camere de cămin transformate complet de studenți au fost înscrise în concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”

Viaţa la cămin este o experienţă pe care studenţii o trăiesc o dată în viaţă! Stau mai mulţi în cameră, fac curat şi – mai nou – o decorează după bunul plac.

Transformă totul, astfel încât să se simtă ca acasă, dar şi să aibă un ambient cât mai la modă.

Iar 29 de echipe de studenţi din Iaşi participă chiar la un concurs, intitulat „Cea mai tare cameră de cămin din Tudor”.

După o primă evaluare a juriului, toate camerele arată că studenții au dat dovadă de creativitate în amenajare, observându-se ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util și pasiune pentru a crea un mediu de lucru și de odihnă original.

Însă cât timp juriul va delibera și va analiza în detaliu fiecare cameră în parte, studenții au posibilitatea să își ajute colegii, să îi susțină și să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult prin „like” pe facebook până marți, 19 noiembrie.

Cei care vor avea „cea mai tare cameră” din campus vor primi cazare gratuită până la finalul anului universitar, iar cei care beneficiază deja de această gratuitate vor primi vouchere ce vor putea fi folosite la Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

Lasa un comentariu