Fost fotbalist al Politehnicii Iași, cercetat pentru că și-a sechestrat iubita

Un fotbalist este cercetat de procurorii ieşeni pentru că şi-ar fi sechestrat iubita într-un apartament şi i-a distrus un laptop şi un telefon de ultimă generaţie.

Ieri, Andu Moisii a fost dus la arestare, însă judecătorii au decis ca el să fie sub control judiciar.

Iată câteva mesaje de ameninţare ale fotbalistului, care nu i-au convins însă pe magistraţi să îl aresteze. Ieri, la judecată, apărătorii lui Moisii au invocat inclusiv că fata ar avea preocupări deocheate. Între timp, tânăra a cerut un ordin de protecţie faţă de fotbalist, scrie ziaruldeiasi.ro.

O tânără de 30 de ani din municipiul Iaşi este cea care l-a reclamat la Poliţie pe fotbalistul Andi Moisii, pe care îl acuză că a sechestrat-o şi umilit-o acum câteva zile. O.H. a cerut judecătorilor şi emiterea unui ordin de protecţie împotriva fostului ei iubit, invocând în solicitarea trimisă la Judecătorie, obţinută de „Ziarul de Iaşi“, că acesta este violent atunci când consumă alcool. Andu Moisii are 24 de ani şi în prezent este fotbalist la o echipă de liga a III-a din Bacău.

Potrivit unor surse judiciare, sportivul a avut o relaţie cu O.H. până în primăvara anului 2019. Cei doi s-au despărţit şi, susţine tânăra, din acel moment fotbalistul ar fi căutat-o de mai multe ori pentru a-şi cere iertare, promiţându-i că se va îndrepta.

„În perioada stării de urgenţă am început să vorbesc cu pârâtul mai mult şi am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici şi nu pentru a relua relaţia de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliul meu“, a precizat tânără, în cererea prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie, care va fi judecată astăzi.

Presupusule infracţiuni pentru care fotbalistul a fost reţinut şi plasat, ieri, sub control judiciar, au avut loc la începutul acestei luni, Pe 5 iunie, fata a mers cu Moisii la un grătar, alături de amicii acestuia.

După ce a consumat alcool, sportivul ar fi devenit violent cu ea şi ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. După ce a umilit-o de faţă cu amicii săi, fata a plecat cu taxi-ul acasă, fiind însă urmată de Andu Moisii.

În apartamentul fetei, fotbalistul i-a distrus laptopul şi un telefon mobil, fotografiile depuse la dosar cu aceste bunuri fiind obţinute de „Ziarul de Iaşi“. 

Lasa un comentariu