Focul le-a dat de furcă pompierilor ieşeni la trecerea dintre ani

Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Muncelu de Sus, comuna Mogoşeşti – Siret, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit.

Au ars aproximativ 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn cuînvelitoare din tabla, un pat şi 5 metri liniari de conductori electrici. În urma incendiului, o persoană de sex feminin a suferit un atac de panică, fiind transportată de echipajul de prim ajutor la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o suprasolicitarea electrică a tabloului de distribuţie.

Totodată, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Sireţel, comuna Sireţel, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ 10 metri pătraţi de acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă şi 10 metri pătraţi de vată minerală. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum necurăţat.

Totodată, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în localitatea Broşteni, comuna Vlădeni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ 4 metri pătraţi de acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum necurăţat.

Lasa un comentariu