Focar de COVID-19 la Institutul de Psihiatrie Socola

Ieri, la Iași, a fost identificat un nou focar de COVID 19, iar la Centrul de Servicii Sociale din Budăi şi la Spitalul Pădureni – Grajduri, precum şi la o societate comercială, au fost raportate noi cazuri.

Este vorba despre Institutul de Psihiatrie Socola din Iași, mai exact în cadrul laboratorului de analize medicale. Acolo au fost depistați cu noul coronavirus 7 salariați. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numărului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul a două focare COVID-19. 

Este o societate comercială din Iași unde au fost confirmați cu noul coronavirus încă 18 salariați. Facem precizarea că în cazul acestui focar au fost confirmați inițial 11 salariați. Un alt focar este la Centrul de Servicii Sociale Budăi, unde au fost confirmați încă 12 beneficiari și doi salariați. În cazul acestuia, inițial, au fost confirmate 49 de persoane, 27 de beneficiari și 22 de salariați„, a declarat Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Iași.

Lasa un comentariu