Fiterman Pharma oferă soluții terapeutice pentru întreaga familie

Fiecare sezon vine cu provocările lui, nu-i așa? Mai ales atunci când ești părinte trebuie să fii mereu pregătit pentru a preveni problemele ce pot afecta rutina întregii familii. Iar ultimul an în special ne-a învățat să fim și mai atenți la noi și la starea noastră de bine.

Pentru a ne veni în ajutor, indiferent de sezon și de situație, Fiterman Pharma a dezvoltat un portofoliu complex de produse (suplimente alimentare, dispozitive medicale, medicamente și dermatocosmetice) ce ne oferă soluții pentru a ne menține sănătoși și în formă.

Și primăvara se numără răcelile

Pentru a avea un sistem imunitar puternic, este important să mâncăm echilibrat, să dormim suficient, să facem mișcare și să îi oferim organismului vitaminele și mineralele de care are nevoie. Pe lângă binecunoscutele produse din gama Propolis C, Fiterman Pharma a lansat noi formule care ajută la susținerea sistemului imunitar.

Gama Ostart s-a îmbogățit cu 4 noi produse, destinate întregii familii: Ostart D3 2000 UI, sub formă de comprimate și spray sublingual, recomandate copiilor începând cu 4 ani și adulților, și Ostart D3 4000 UI, sub formă de comprimate și spray sublingual, recomandate adulților.

Vitamina C ajută și ea la funcționarea optimă a sistemului imun, iar în portofoliul Fiterman Pharma vei descoperi 3 noi produse: Vitamina C 1000 mg, Vitamina C + Zn + D3 și Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000 UI.

Kit pentru o vacanță fără probleme

După o lungă perioadă de timp în care doar ne-am imaginat vacanțele și ne-am hrănit dorul cu poze din concediile de odinioară, acum nu doar că visăm la zile de relaxare la munte sau la mare, ci am început să le și planificăm.

Pentru a te asigura că mult așteptata vacanță nu va fi umbrită, îți recomandăm să îți pregătești din vreme kit-ul pentru vacanță. Fiterman Pharma îți recomandă Akadika Emetix și Emetix comprimate pentru un drum ușor, fără rău de mișcare, Alinan Digestie ușoară pentru copii și Digex Forte pentru părinți pentru a vă înfrupta din toate, fără ca mâncarea să vă pice greu, Stoptrans med pentru diareea călătorului și Rival Protect spray repellent contra pișcăturilor de țânțari. Iar pentru ca vacanța să aibă gust bun, nu uita să pui în geantă și bomboane Akadika.

Doctor Fiterman, brandul tău de frumusețe

O piele frumoasă și sănătoasă are nevoie de atenție și îngrijire zilnică. Tocmai de aceea este important să folosești produse cosmetice a căror calitate este garantată de către producător. Toate produsele Doctor Fiterman sunt dezvoltate sub rigori farmaceutice, în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate.

Produsele cosmetice din portofoliul Doctor Fiterman sunt special create pentru a răspunde nevoilor tenului indiferent de vârstă și pentru a complete ritualul de îngrijire a pielii.

Pentru îngrijirea pielii corpului, am creat gama Kiss, care include geluri de duș, loțiuni și unturi de corp, bazate pe formule atent dezvoltate și ingrediente selecționate cu grijă care hidratează, hrănesc și catifelează pielea corpului. Produsele din gama Kiss sunt disponibile în 5 arome exotice, proaspete și delicioase: vanilie, pepene, orhidee si masline, capsiuni si frezie.

Pentru îngrijirea tenului și a pielii corpului, am dezvoltat trei game ce răspund nevoilor de îngrijire a tenului pentru fiecare vârstă. Produsele din gama Cannabis, îmbogățite cu ulei din semințe de canabis, acid hialuronic și vitamina E, au o textură ușoară și mătăsoasă ce penetrează rapid până în cele mai profunde straturi ale pielii, hidratând-o, hrănind-o și lăsând-o fină și catifelată.

Pentru prevenirea semenelor de îmbătrânire a tenului, portofoliul Doctor Fiterman include două game: Anti-Age HA și Ideal.

Produsele din gama Anti-age HA conțin două tipuri de acid hialuronic ultrapur – super acid hialuronic și nano acid hialuronic – ce acționează în diferite straturi ale pielii, ceea ce realizează un profil complet de hidratare.

Produsele din gama Ideal au la bază Hydrotensyl Complex – format din colagen solubil nativ de origine marină, elastină hidrolizata de origine marină, extract de miere și glicogen marin -, care reface elasticitatea și fermitatea pielii, îi sporesc tonusul și umplu ridurile din interior.

Poți alege și comanda ușor produsele de care ai nevoie pentru tine și ai tăi. Fiterman Pharma te așteaptă cu o sumedenie de promoții și cadouri speciale pe shopfiterman.ro.

leave a reply