Fane Văncică, interlopul care a fost filmat în timp ce bătea o femeie, săltat de polițiști pe aeroportul Otopeni

Fane Văncică, 37 de ani, interlopul care a fost filmat în timp ce bătea o femeie, a fost săltat, joi seară, de polițiștii de frontieră de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni.

Interlopul a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16. În baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției. Acolo a fost audiat în cadrul dosarului penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Audierea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Potrivit surselor Știrilor PRO TV, Fane Văncică, pe numele său adevărat Cami Niță, Acesta a declarat în fața polițiștilor că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Vineri, 2 septembrie, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni pe numele victimei.

Cine e Fane Văncică

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este un interlop care activează în Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani.

„În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsă şi am devenit un om reabilitat”, spunea Fane Văncică în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, în trecut, Fane Văncică a fost implicat într-un scandal grav cu Nuțu Cămătaru. Acesta l-a acuzat pe Fane că este informator al Poliției.

Sursa: Știrile PROTV

leave a reply