Rodiana a pierdut lupta cu viata

Andreea Rodiana Fumu, tânăra din Iaşi care suferea de cancer şi pentru care comunitatea locală s-a mobilizat exemplar, s-a stins astăzi din viaţă. Anunţul a fost făcut de părinţii fetei, pe pagina de Facebook. 


“Astazi 04.10.2019, iubita noastra fiica Andreea Rodiana Fumu,a dat ultima reprezentatie pe scena vietii!

De astazi,iubita noastra, va canta pe cea mai mare scena,sus in ceruri,in fata unui auditoriu inegalabil.

Asa cum bine scria ea acum cateva luni in urma,ca a facut boala,,sa planga”,a luptat in surdina ca un adevarat soldat disciplinat,executand fara tagada,toate comenzile primite,fara sa se planga,pana la ultima suflare.

Iti multumim fetita noastra iubita,ca timp de 18 ani,ne-ai ales sa iti fim parinti,pana cand Tatal Ceresc,te-a chemat la El!

Dorim sa multumim din suflet,echipei medicale din Viena,care au fost alaturi de ea pana la sfarsit,prietenilor din Viena,niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand familiei,prietenilor,colegilor de servici,sefilor nostri care ne-au inteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor,celor care ati cunoscut-o si indragit-o!

Trupul ei neinsufletit va fi repatriat Marti, 8 Octombrie si va fi depus la capela cimitirului Sf.Vasile iar inmormantarea va avea loc Joi.

Vom reveni cu detalii.

Va multumim!”

Lasa un comentariu