Eveniment de lansare a candidaților social-democrați pentru funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Iași și de primari ai comunităților ieșene

Social-democraţii şi-au lansat ieri candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi primăriile din judeţ. Evenimentul a avut loc la Amfiteatrul Palas, la manifestare fiind prezenţi şi mare parte dintre candidaţii la funcţia de primar din cele 98 de localităţi.

Candi­datul PSD la funcţia de pre­şedinte al CJ este actualul şef Maricel Popa. În alocu­ţiunea sa, Popa a lansat mai multe promisiuni. 

„Un miliard de euro pentru un milion de ieşeni nu este doar un slogan electoral, ci sunt fapte – bani palpabili care au fost aduşi în judeţ. Vom continua împreuna pentru a dezvolta judeţul şi municipiul Iaşi, spitalele, şcolile, drumurile judeţene, aducţiunile de apă şi cele de gaz. Îmi doresc ca în 2024 să nu mai fie niciun drum judeţean neasfaltat şi nicio localitate să nu mai fie fără apă curentă şi în toate comunele să fie gaz metan“, a declarat Maricel Popa.

Scurte discursuri au ţinut şi candidaţii la funcţia de primar din oraşe, precum Camelia Gavrilă (Iaşi), Dumitru Pantazi (Paşcani) sau Ionel Vatamanu (Târgu Frumos). Candidaţii PSD au fost prezentaţi de vicepreşe­dintele organizaţiei, Cristian Stanciu, el însuşi candidat pentru încă un mandat la Consiliul Judeţean, unde, acum, este lider de grup al consilierilor PSD. Social-democraţii au depus liste complete atât la consiliile locale, cât şi la CJ, scrie ziaruldeiasi.ro.

Campania electorală a debutat vineri, iar alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie. În competiţia pentru funcţia de primar al Iaşului s-au înscris 14 candidaţi, iar pentru cea de preşedinte al CJ un număr de 14 candi­daţi.

#IașulPeDrumulCelBun✅ Maricel Popa, președintele Consiliului Județean și al PSD Iași: Vin astăzi în fața dumneavoastră…

Publicată de PSD Iasi pe Duminică, 30 august 2020

Lasa un comentariu