CURS VALUTAR BNR 4 MARTIE 2020. LEUL PIERDE DIN NOU TEREN! CÂT COSTĂ AZI 1 EURO

Banca Națională a României a transmis informații în timp real cu valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 4 martie. Leul pierde iarăși teren, căci euro este din nou în creștere. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline, care sunt și ele în creștere. 

Specialiștii sunt de părere că euro se îndreaptă repede spre pragul de 5 lei! În fiecare zi, moneda înregistrează valori din ce în ce mai mari și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline. Informațiile au fost transmise în cadrul cursului interbancar afișat în această dimineață.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, potrivit ultimelor informații oferite, în această dimineață, de cursul valutar interbancar. Specialiștii susțin că moneda va fi, în perioada următoare, într-o continuă creștere și se apropie cu pași repezi de pragul de 5 lei.

1 euro = 4.8083 lei 

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de ziua de ieri, și dolarul american este în creștere. Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, moneda înregistrează valori mai mari decât ieri, 3 martie.

1 dolar american = 4.3079 lei

Curs BNR liră sterlină

Și lira sterlină se află în pantă crescătoare! Astăzi, 4 martie, moneda înregistrează valori mai mari și, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, este în continuă creștere. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul fix al acestora de azi, 4 martie.

1 liră sterlină = 5.5200 lei


Lasa un comentariu