Durere fără margini în familia unui preot din Arad! Soția acestuia a murit de COVID la doar 22 de ani

Este multă durere în familia unui preot din Arad, după ce soţia sa a pierdut lupta cu Covid-19 la doar 22 de ani.

Mihaela Valentina, soţia părintelui din Rădeşti, era intubată de aproape o lună de zile. Preoteasa fusese transferată în Ungaria, însă nu a mai avut puterea să lupte cu virusul.

Comunitatea din localitatea arădeană este în stare de şoc. Absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, Mihaela era căsătorită de doi ani cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești din județul Arad, scrie specialarad.ro.

„30 IUNIE 2019!!!! ZIUA, LUNA ȘI ANUL în care noi doi ne-am unit sufletele și am devenit una în tot ceea ce facem! A fost cea mai frumoasa zi din viața mea, printre multele pe care le avem, și nu pot să cred că au trecut deja doi ani… Doi ani în care am trecut prin bune, prin rele, în care visul nostru a fost îndeplinit, acela de a fi preot și a trai în parohia pe care o păstorești.. Doi ani minunați alături de tine, dragul meu soț! Îți mulțumesc mereu ca ești lângă mine, ca ne ajutam reciproc și trăim într-o armonie zi de zi!”, a scris la vremea respectivă Mihaela pe contul său.

Te voi iubi veşnisc, scumpa mea

La aflarea veştii că şi-a pierdut partenera de viaţă, părintele Dan Găiţă a scris şi el un mesaj emoţionant: „Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”

Şi primarul comunei Târnova, de unde era Mihaela originară, a transmis un mesaj emoţionant: „Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme! Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare”.

Mesajele au împânzit reţeaua de socializare: „Odihnă veșnică tinerei doamne preotese Mihaela-Valentina Gaiță”, „Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos!!”, „In amintirea celei ce a fost pritenuta mea draga. Drum lin spre cer”

Citește și Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni de un adolescent de 16 ani. Tânărul a părăsit locul accidentului

Lasa un comentariu