„Dumnezeu lucrează prin oameni!” Sorin Cazan și Cătălin Moroșanu vor ridica o casă pentru o familie necăjită

În luna aprilie, Sorin Cazan a vizitat alături de finul său Cătălin Moroșanu o familie greu încercata din satul Săcăleni, comuna Poienari. Într-o căsuța izolata de pe un deal, își duc traiul de zi cu zi o văduva cu patru minori in întreținere. Povestea lor a aflat-o de la un preot din Roman, după cum relatează romanulfinanciar.ro

Am făcut un pas in fata in demersul de a ajuta aceasta familie sa trăiască in condiții cat de cat optime, prin achiziționarea unui generator electric. Măcar știu acum ca va exista lumina in aceasta casa, iar un frigider va fi in funcțiune.

Ieri am ajuns din nou la familia Mihalache, din satul Săcăleni, comuna Poienari. Cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am dus alimente din partea domnului Iacob Marcel (care-i va ajuta si pe viitor), dar si o veste!

Vom achiziționa un teren de 2800 mp in comuna Poienari, la 5 minute de școală, iar in cel mai scurt timp vom demara procedurile pentru ridicarea unei noi case.

Dumnezeu lucrează prin oameni, iar pe aceasta cale, văduva Mihalache Ionela si copiii săi, aduc mulțumiri celor care au ascultat chemarea dumnezeiasca la solidaritate: Catalin Morosanu, Pavel Valentin, Pavel Bogdan, Pavel Sorin, Irimia Mihaita, Harlaoanu Mihai, Andronic Constantin, Unguru Alex, Nour Telu, Nour Gabriel, Iacob Marcel, cat si donatorilor anonimi.

Pentru cei care doresc sa se alăture demersului nostru de a ridica o casa familiei greu încercate de viată, mă puteți contacta in privat sau lăsați un mesaj in comentarii. De asemenea, am deschis un cont special pentru donații pe numele Cazan Sorin Dumitru.

Cont: RO33RNCB0198003429400006 – BCR

Lasa un comentariu