Două tinere de 26 de ani fără comorbidități și nevaccinate au murit de COVID

Două tinere în vârstă de 26 de ani, fără comorbidități și nevaccinate împotriva Covid-19, se numără printre cele 442 de decese înregistrate astăzi, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

România a anunțat pentru ultimele 24 de ore 16.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 442 de decese. 

Dintre acestea, două decese sunt înregistrate la categoria de vârstă 20-29 de ani.

Conform autorităților, este vorba despre o tânără în vârstă de 26 de ani, fără comorbidități, nevaccinată, din județul Caraș-Severin, și despre o tânără de aceeași vârstă, din Prahova. Nici aceasta nu suferea de alte afecțiuni și nu era vaccinată împotriva COVID.

Sursa: DiGi24

Citește și Număr record de bolnavi COVID-19 la Iași. Aceștia nu au voie sa iasă din ambulanțe și își fac nevoile în saci de plastic

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași a înregistrat, luni, un număr record de bolnavi COVID-19.

Număr record de bolnavi COVID-19 la Iași

În UPU s-au numărat 11 pacienţi pe ventilator şi 33 pe oxigen luni, iar la Triaj alte zeci de persoane cu dificultăți de respirație așteptau rezultatul testelor COVID sau un loc la oxigen.

Medicii din prima linie au declarat, pentru Ziarul de Iași, că pacienții nu au voie să părăsească ambulanţele nici dacă doresc să meargă la toaletă și, astfel, s-a luat decizia ca pacienții să își facă nevoile în saci de plastic. Pe lângă acest lucru, ambulanţele au stat ore în şir cu bolnavi COVID aşteptând să se elibereze un loc la UPU „Sf. Spiridon”.

Lasa un comentariu