Două firme vor să asigure autobuzele CTP Iași

Compania de Transport Public (CTP) Iași a demarat o licitație pentru achiziționarea unor polițe de asigurare CASCO pentru 100 de autobuze din dotare. Prevederea bugetară este de 1,2 milioane lei, fără TVA.

La procedură s-au prezentat Campion Broker de Asigurare și Reasigurare SRL și Omniasig Vienna Insurance Group SA. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Asiguratorul se obligă să acorde despăgubiri pentru avarii sau distrugeri produse autovehiculului asigurat, doar pe teritoriul României, pe drumurile publice în afara lor, atât între mijloacele de transport ale aceluiași proprietar, cât și a celorlalți participanți la trafic, în mers sau în staționare, în următoarele cazuri: accidente, ciocniri, loviri, izbiri, zgârieturi, căderi, viituri, derapări sau răstunări, impacturi cu animale domestice sau sălbatice etc.”, sunt câteva dintre cerințele din caietul de sarcini.

Despăgubiri se vor acorda și în caz de incendii, trăsnete și explozii, ploaie torențială, inundație. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 1 an.

Lasa un comentariu