Doi tineri reținuți pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ce s-a întâmplat

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a abordat o femeie în femeie în zona Gării, în speranța că va avea parte de o partidă de amor. Totul a mers bine până a ajuns în apartamentul femeii. Acolo, doi bărbați l-au lovit pe tânărul dornic de aventură și i-au luat 2.100 de lei.

“Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri, bănuiți de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr, de 27 de ani, din orașul Târgu Frumos, și un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Iași, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 16 decembrie, în timp ce un tânăr, de 29 de ani, din comuna Erbiceni, s-ar fi aflat într-un apartament din municipiul Iași, acesta ar fi fost deposedat, prin lovire și folosire de substanțe iritant-lacrimogene, de bani și geacă de către cei doi tineri. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 decembrie, cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. Aceștia urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Lasa un comentariu