De ce a murit rapperul Nosfe? Soția sa a sunat la 112

Cântărețul Nosfe a murit duminică, 16 octombrie. Soția sa l-a găsit în casă prăbușit pe podea și a sunat la 112. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar necropsia va stabili cauza decesului.

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

De ce a murit rapperul Nosfe

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, potrivit IPJ Ilfov.

Nosfe avea 37 de ani și era cunoscut și pentru colaborarea cu Ruby pentru piesa „Condimente”.

Anunțul a fost făcut de Rava pe rețelele sociale.

„Cu regret si durere va anunțam ceva ce nu ne-am fi dorit sa va anunțam niciodată.

Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicata si procesam cu greu pierderea. Orice gând bun si orice susținere morala ajuta enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin si trecere lină!”, se arată în postarea de pe Facebook. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Cum a murit rapperul Nosfe. Soția sa a sunat la 112. Polițiștii au deschis un dosar penal

Lasa un comentariu