Dan Petrescu, declarații incendiare după meciurile României din Liga Națiunilor: „Două amicale! Pe mine mă face lumea praf când spun asta, cu Rădoi toți specialiștii au fost de acord”

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciurile României din Nations League cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2)., relatează gsp.ro

Tehnicianul campioanei en-titre nu înțelege valul de entuziasm creat în jurul echipei naționale după victoria din Austria: „Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de cântau jucătorii după meciul cu Austria”, a afirmat „Bursucul”.

„Au fost două meciuri bune. Dacă zic că Sevilla sau Lazio sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf. Când Rădoi a spus că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Ce să mai zic? Echipa a arătat bine, merita șase puncte. Pentru mine, sunt două meciuri amicale. Nu știu ce am câștigat. 

M-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci. Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical. Să ne bucurăm după ce câștigăm cu Islanda și Bulgaria, deocamdată n-am câștigat nimic”, a declarat Dan Petrescu, în timpul conferinței de presă de azi.

„Mirel Rădoi n-a vorbit niciodată cu Dan Petrescu de când e selecționer”

„Bursucul” a mai spus că n-a dialogat deloc cu Rădoi din momentul în care Mirel a fost înscăunat în funcția de selecționer al primei reprezentative: „De când e selecționer, Mirel Rădoi n-a vorbit niciodată cu Dan Petrescu”.

Pentru „dubla” cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2), contând pentru Liga Națiunilor, Mirel Rădoi a convocat doi jucători de la CFR Cluj. Este vorba despre Ciprian Deac (34 de ani) și Andrei Burcă (27 de ani). 

Lasa un comentariu