Culmea politicii. Să stai în capul mesei, iar consilierii județeni să voteze constituirea instituției ca parte civilă pentru prejudiciul adus în exercitarea funcției chiar de către președinte!

Comunicat de presă


Culmea politicii. Să stai în capul mesei, iar consilierii județeni să voteze constituirea instituției ca parte civilă pentru prejudiciul adus în exercitarea funcției chiar de către președinte!

„La Iași lucrurile ar deveni de râs, dacă nu ar fi de plâns. Practic suntem puși în situația de a ne constitui ca parte civilă împotriva actualului președinte al instituției, acuzat de abuz în serviciu și care a contribuit la generarea unui prejudiciu de aproximativ 150.000 lei. Aceasta este administrația județeană PNL de la Iași. Una lipsită de transparență, plină de suspiciuni și fapte penale. Tot ceea ce va rămâne în urma lor vor fi doar scandalurile generate și ducerea în derizoriu a unei instituții care până la sfârșitul anului 2020 s-a remarcat prin proiecte în beneficiul ieșenilor.” a declarat Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni social-democrați.

Totodată, președintele executiv al PSD Iași consideră că singura soluție pentru ieșirea din această criză și intrarea pe un făgaș normal a lucrurilor este demisia lui Costel Alexe din funcția de președinte a Consiliului Județean Iași.

„După demisia „animalului politic” Petru Avram din funcția de consilier județean, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție, firesc ar fi să luăm act și de demisia actualului președinte Costel Alexe care a adunat alte două dosare în care este acuzat de luare de mită, instigare la delapidare și abuz în serviciu. Aceasta este singura soluție onorabiă pentru ieșirea din această criză și recredibilizarea instituției. Ieșenii au nevoie de un președinte de Consiliu Județean competent și preocupat de implementarea proiectelor.” a mai precizat liderul social-democrat ieșean.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Lasa un comentariu