CTP şcolarizează gratuit vatmani. Condiţia e să lucreze 5 ani la companie

Compania de Transport Public (CTP) caută persoane interesate să se şcolarizeze pe banii operatorului în meseria de vatman, cu condiţia ca, ulterior, să lucreze minim 5 ani în profesie. 

Potrivit unui comunicat al CTP, suma maximă ce poate fi decontată este de 6.254 lei/cursant, bani ce reprezintă costurile necesare pentru şcoala de şoferi (5.874 lei), precum şi avizele medicale (300 lei) şi evaluarea psihologică (80 lei) la intrarea în şcoală şi la angajare.

„Decontul se face la momentul semnării contractului individual de muncă, pe baza documentelor fiscale justificative şi a contractului de şcolarizare, în limita sumelor alocate pentru fiecare activitate. Tarifele pot suferi modificări pe baza actelor adiţionale încheiate de comun acord”, se arată în comunicatul CTP.

Recrutarea va avea loc pe 22 iunie, iar cei interesaţi trebuie să depună o solicitare alături de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii şi certificate de calificare sau atestate profesionale, cazierul judiciar şi cazier rutier (ultimii 5 ani). Relaţii suplimentare se pot obţine prin email: mru@sctpiasi.ro şi la telefon 0332.404709. Termenii şi condiţiile de şcolarizare pot fi consultate pe site-ul operatorului de transport (sctpiasi.ro).

Lasa un comentariu