CSM BUCUREȘTI – FERENCVAROS 25-19. A revenit Neagu, au revenit victoriile! Cum arată clasamentul grupei A din Liga Campionilor

CSM București a câștigat clar partida cu Ferencvaros, din runda numărul 5 a Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 25-19, în Sala Polivalentă din București, relatează gsp.ro

Revenirea Cristinei Neagu, după absența provocată de coronavirus, a fost de bun augur pentru CSM București. Interul stânga și-a condus colegele atât pe parchet, cât și la protestul dinaintea partidei, prin care elevele lui Adi Vasile și-au cerut banii restanți. 

CSM a început prost partida, timorată, și a fost condusă până la jumătatea primei reprize. Treptat, Neagu a luat jocul pe cont propriu, secundată de Siraba Dembelecea mai bună marcatoare a partidei, iar bucureștencele s-au distanțat treptat pe tabelă. 

9 goluridin 11 aruncări a înscris Dembele astăzi. Neagu a fost a doua marcatoare, cu 6 reușite

CSM București, pe 3 în Liga Campionilor

CSM București a obținut a treia victorie în 4 meciuri disputate și urcă pentru moment pe locul 3 în grupă, în spatele celor de la Kristiansand și Rostov-Don. Ferencvaros, afectată de Covid-19, este penultima în grupă, cu o singură victorie în 3 partide.

Lasa un comentariu