Coronavirus în România: Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 31. Ultimul caz confirmat: un bărbat, 42 ani, la Iasi

Numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 31, ultimele două cazuri fiind confirmate miercuri dimineață. Unul dintre pacienți este o doctoriță de la Spitalul Gerota din București, care a contractat boala de la fostul polițist ce fusese internat la acest spital. Până în prezent, 5 dintre pacienți s-au vindecat.

UPDATE 10.11 Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 31 – lea caz la nivel național. Este vorba de un bărbat, 42 ani confirmat la Iasi. Boala a debutat în 4 martie și a fost internat în 10 martie. Bărbatul se întorsese din Veneția în 2 martie. În prezent, este la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din București și l-a îngrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist în vârstă de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro. Este primul medic infectat cu coronavirus în România.

Lasa un comentariu