Consilierii USR solicită alegeri anticipate, după punerea primarului Mihai Chirica sub control judiciar

Consilierii locali USR solicită organizarea de alegeri anticipate, după ce vineri primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost pus sub urmărire de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată (două acte materiale) şi instigare la uzurparea funcţiei.

Consilierii locali USR Iaşi au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că vor demara o campanie pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Mihai Chirica, întrucât acesta este cercetat penal.

Cititi si Prerogativele de primar au fost preluate de viceprimarul Daniel Juravle

‘Am iniţiat toate demersurile statutare în acest sens, iar subiectul va fi pus în discuţie în şedinţa Biroului Local al Municipiului Iaşi, care se va desfăşura duminică. Avem încredere că această acţiune este susţinută de Biroul Local şi că de luni vom fi în stradă, alături de ieşeni.

Cerem alegeri anticipate! Vrem să scăpăm oraşul de această reţea de corupţie care a capturat Primăria! În timp ce Chirica şi clica din jurul lui s-au îmbogăţit, Iaşiul a rămas restanţier la proiectele de care avem atâta nevoie pentru descongestionarea traficului, reducerea poluării, modernizarea şcolilor sau rezolvarea problemei parcărilor’, a declarat Razvan Timofciuc, liderul consilierilor locali USR ai municipiului Iaşi, conform sursei citate.

Cititi si DNA a dispus fata de Mihai Chirica masurii controlului judiciar pentru 60 de zile

Cititi si Liderii PSD ii cer demisia primarului Mihai Chirica

Lasa un comentariu