Ciprian Paraschiv sare la gâtul șefilor LPF

(FOTO: Facebook/ FC Politehnica Iasi)

Președintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a avut o nouă reacție virulentă la adresa șefilor Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Iar s-a supărat atotștiutorul și diriguitorul fotbalului profesionist românesc!

Pentru că CSM Politehnica Iași a îndrăznit să-și țină fanii și partenerii la curent cu activitatea la club printr-o conferință de presă organizată în condiții de maximă siguranță pentru participanți, ni s-au cerut „lămuriri” privind acțiunea noastră “inedită” de joi, 21 mai. Probabil, atotștiutorul și diriguitorul fotbalului profesionist românesc ar vrea să afle cum ar putea comunica mai bine activitatea SA în vreme de stare de alertă.

Sau poate, dacă el nu ar avea ceva de comunicat, pentru că activitatea SA, dacă ar fi măsurată de un termometru ar trece cu greu limita înghețului, și-ar dori ca și noi ceilalți, din sfere nu atât de înalte, să stăm ascunși că doar lumea (a se citi suporteri și parteneri) n-ar avea nevoie de informații. Informații care chiar erau așteptate, precum prelungirea contractului antrenorului nostru principal sau detalii privind pregătirea pentru încheierea actualului sezon.

La ce să te aștepți de la o instituție închisă și moartă în relația cu suporterii?

Doar la dorința de a închide și altora drumul spre fani!

Să organizezi Liga1 unde ai brandurile de maximă expunere și cu cei mai mulți suporteri și tu să nu ai DELOC comunicare cu suporterii… D’aia Napoleon este asimptomatic fotbalistic!”, susține Ciprian Paraschiv.

Lasa un comentariu