Ciprian Paraschiv reacționează după declarația lui Justin Ștefan: „Cei care au pus ghetele în picioare și au transpirat în iarbă au înțeles”

Atacat dur de către secretarul general al LPF Iustin Ștefan, președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a reacționat.

Oficialul din Copou spune că nu este contra fotbalului și că inițiativa sa de a solicita înghețarea play-out-ului a avut la bază doar considerente medicale, relatează prosport.ro

„Sunt pentru fotbal, nu împotrivă! Și sunt în primul rând pentru sănătatea și respectul pe care îl merită jucătorii și antrenorii. Eu am tras un semnal de alarmă, vom vedea ce fotbal vom avea până în toamnă. Cu meciuri jucate într-un ritm infernal, din trei în trei zile în play-out, după o pauză atât de lungă și cu spectrul pandemiei planând asupra noastră. Cei care au pus ghetele în picioare și au transpirat în iarbă au înțeles la ce ne referim”, a declarat pentru ProSport președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv.

Acesta a salutat rezultatele primite de la clinica medicală la care au fost efectuate testele Covid: „Mă bucur că jucătorii și staff-ul au ieși bine la testare, sperăm să fim sănătoși și să ne bucurăm suporterii prin prestații și rezultate frumoase. Am încredere în băieți și în staff că ne vom îndeplini obiectivele”.

Liga Profesionistă a ripostat dur după scrisoarea lui Ciprian Paraschiv. Iustin Ștefan, secretarul general al LPF, susține că nu toate echipele din play-out au fost de acord cu acest demers și l-a acuzat pe președintele formației Poli Iași că se teme să nu ajungă în Liga 2.

„Este un foc de paie! Este o acțiune a domnului Paraschiv care are un interes personal. El ne spune să ne întoarcem la vremurile cooperativei și nimeni să nu retrogradeze. Nu sunt de acord cu așa ceva sub nicio formă. Nu putem concepe aceast plan! Principilul meritului sportiv spune ca la finalul sezonului trebuie să retrogradeze cineva .

Domnului Paraschiv îi este teamă de retrogradare și scrie acolo multe aberații. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele din Liga 1 unor interese personale. El nici nu știe regulamentele. A trimis un email la Ligă, care nu a fost semnat de celelalte cluburi, dar nu știe că doar Comitetul Executiv al FRF stabilește calendarul”, a declarat Iustin Ștefan.

leave a reply