TRAGEDIE! Un copil de doar 6 ani a fost sfâșiat de câini, în Constanța

Tragedie în Constanța, unde un copil de 6 ani a fost ucis de câini. Băiatul din comuna Cotul Văii a fost mușcat de câini, iar atacul a fost fatal. Ajunși în zonă, medicii SMURD au încercat să îl salvez, dar nu au mai putut face nimic pentru viața copilului.

Incidentul s-a produs luni, în localitatea Cotul Văii. La fața locului au intervenit echipaje de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Echipajele medicale au găsit un copil în vârstă de 6 ani, cu multiple mușcături provenite de la câini.

Copilul era inconștient în momentul în care echipajele au ajuns în comuna constănțeană.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că copilul a fost mușcat de un câine fără stăpân.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește”, susțin polițiștii.

Aceștia au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit DiGi24.

Citește și O fetiță de 4 ani a fost sfâșiată de câinele vecinilor, în Galați

Sfâşiată de câinele vecinilor, o fetiţă de 4 ani a ajuns în stare gravă la spital. Pentru salvatori, intervenţia a fost o luptă contracronometru. Fetiţa a trebuit adusă cu o ambulanţă până la trecerea BAC, iar de acolo a fost preluată de SMURD şi dusă la spitalul pentru copii din Galaţi. Acolo a intrat imediat în operaţie.

Lasa un comentariu