China s-a pregătit pentru un al Treilea Război Mondial, cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus, din 2015

China s-a pregătit pentru un al Treilea Război Mondial, cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus, în ultimii şase ani, potrivit unui document al Armatei Populare de Eliberare din 2015, intrat în posesia Departamentului de Stat al SUA. Cercetătorii chinezi au examinat manipularea bolilor „într-un mod nemaivăzut”, scrie Daily Mail.

China s-a pregătit pentru un al Treilea Război Mondial

Conform documentului armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un astfel de conflict. Documentul a subliniat condiţiile perfecte pentru a elibera o armă biologică. Totodata a document impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Potrivit sursei citate Beijingul a considerat potenţialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 ca fiind ridicat, accentuând temerile asupra cauzei Covid-19.

Surse guvernamentale spun că acest subiect „ridică îngrijorări majore” cu privire la intenţiile celor apropiaţi preşedintelui chinez Xi Jinping, pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la lipsa de reglementărilor a ţării cu privire la activitatea sa în laboratoare.

Documentul prezintă, de asemenea, condiţiile ideale pentru a elibera o armă biologică şi a provoca daune maxime. Oamenii de ştiinţă spun că astfel de atacuri nu ar trebui să fie efectuate în mijlocul unei zile senine.

Citeşte şi China a blocat accesul echipei de experți care studiază originea pandemiei de coronavirus

Citeşte mai multe detalii pe: Adevărul.ro

Lasa un comentariu