Cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei are loc pe data de 6 iulie 2020

Cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei are loc pe data de 6 iulie 2020, în direct pe ZOOM. Nu e tocmai un eveniment obișnuit într-un cadru de gală, așa cum s-au obișnuit participanții edițiilor precedente DEVOS. E însă un eveniment inedit, în direct pe ZOOM. În mod cert va fi la fel de interactiv, valoros și structurat astfel încât să ofere participanților perspective noi de rezolvare a problemelor de business și un cadru nou de a lega relații și a face networking.

La Evenimentul Premium de Business Networking DEVOS 6 speaker principal va fi Petre NICOLAE, ex manager Coca-Cola. 🔝Fiind expert în Business Coaching, misiunea lui Petre Nicolae este aceea de a ajuta antreprenorii și General Managerii din România să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional, astfel încât fiecare să își poată atinge nivelul maxim de potențial.

🔝Însă, pe 6 iulie la DEVOS 6 – Evenimentul Premium de Business Networking, toată priceperea, experiența de peste 20 de ani în conducerea afacerilor de anvergură și know how-ul lui, vor fi personalizate și adaptate în funcție de fiecare participant.

Va folosi resurse practice și aprofundate despre cele mai importante aspecte care contează în această perioadă. Fie că ești în căutare de idei și strategii noi care să-ți inspire campaniile de marketing, planul de (re)inventare sau ai întrebări pentru care vrei să găsești răspunsuri, ești binevenit la DEVOS 6, cel mai mare eveniment de business networking din zona Moldovei.

În cadrul evenimentului vom aborda subiecte de actualitate, vom dezbate problemele comune pe care antreprenorii le au din cauza crizei și vom răspunde la cele mai dificile întrebări. Punctual, vom discuta despre:

✅o matrice de reorganizare a activităților în contextul post-Covid 19

✅ soluții concrete de a rezista și de a prospera în timpul acestei crize

✅ idei concrete care au funcționat în vremuri dificile și pot fi (re)adaptate acum

✅ instrumente practice pe care le vom livra fiecărui participant pentru stabilirea tuturor coordonatelor strategice de funcționare ale companiei, dar și a mecanismelor necesare în realizarea obiectivelor

✅controlul asupra modului de realizare al obiectivelor de catre manageri și angajați

✅ organizarea companiei si reașezarea acesteia dupa principii profesionale de funcționare a unui business

De asemenea, vom avea parte de două momente inedite de networking, un speaker surpriză pe care urmează să-l anunțăm și o tombolă în care partenerii noștri vor oferi premii valoroase care pot depăși valoarea biletelor pe care le achiziționați. 

Investește în tine, ia-ți bilet le cel mai mare eveniment de Business Networking din zona Moldovei și vei avea parte de o sesiune de networking inedită, dar în același timp valoroasă pentru tine👉 https://bit.ly/DEVOS6

Ne poți urmări și pe pagina noastră de Facebook unde postăm cele mai relevante informații despre eveniment AICI

Lasa un comentariu