Cel mai bătrân şi mai îndărătnic şofer penal din Iaşi: patru dosare, la 70 de ani

Toate acestea sunt pentru conducere a unui autovehicul fără a avea permis. Ultima dată a fost prins alaltăieri, conducând maşina pe Copou. Asta deşi fusese prins şi luna trecută, la fel, precum şi în 2018, şi 2019.

Un bărbat din judeţul Iaşi ce va împlini cât de curând 70 de ani este cercetat penal în nu mai puţin de patru dosare. În toate acestea pensionarul este acuzat de conducere a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

Pensionarul încalcă sistematic interdicţia de a conduce începând cu anul 2018, ultima ispravă de acest gen fiind comisă pe 16 iulie, notează ziaruldeiasi.ro.

Atunci, la orele dimineţii, bărbatul a fost oprit de un echipaj de Poliţie pe bulevardul Carol, în Copou. Agenţii care l-au legitimat au aflat că individul nu are permis de conducere pentru nicio categoria de vehicule. Tot atunci au aflat despre palmaresul infracţional al bărbatului. “Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru că ar fi comis acelaşi gen de faptă în iunie 2018, decembrie 2019 şi iunie 2020. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Lasa un comentariu