Ce curse aeriene au fost anulate de pe Aeroportul Iași

De pe Aeroportul Internaţional Iaşi au fost anulate mai multe zboruri în ultima perioadă. Măsură a fost luată după ce mai multe state ale Europei au declarat stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus şi astfel au fost impuse mai multe restricţii în cazul transportului de persoane.

În urma anularii mai multor curse aeriene continetale şi intercontinetale, la Aeroportul Internaţional Iaşi au fost anulate cursele zilnice de pe ruta Iasi- Londra (Aeroportul Luton). De asemenea, au fost suspendate şi cursele care operau de două ori pe săptămână spre Liverpool. Ambele curse sunt operate de compania Wizz Air.

Altfel, s-a suspendat transportul rutier internațional de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale și servicii ocazionale în trafic internațional, pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos și Turcia și din aceste țări către România, pe toată perioada stării de urgență.

Lasa un comentariu