Caz şocant în Baia Mare. O tânără de 18 ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Tânăra de 18 ani a scăpat cu viaţă, deoarece căderea i-a fost atenuată de prelata unui magazin. Cu puţin timp înainte s-ar fi certat cu colega ei de apartament. Poliţiştii încearcă acum să stabilească se s-a întâmplat mai exact.

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului pentru ca celelate fete cu care adolescenta locuia să poată intra în casă.

Prietena fetei în vârstă de 20 de ani, a afirmat că ,,nu știe ce s-a întâmplat”, acestea împărțiau un apartament. Se pare că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, cu părinţii. Prietena ei s-ar fi opus. De aici ar fi pornit și certurile care au degenerat aseară, în jurul orei 19.00.

  • Martor A închis uşa cu cheia şi a zis că a sărit pe balcon şi s-a aruncat ea.
  • Martor: Am auzit o bubuitură, am auzit. A picat de la etajul 8. Am auzit buf şi a picat acolo jos.
  • Vecină: Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. Şi după aia au schimbat. Că ele erau în casă şi cică fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat.

Din fericire, tânăra a căzut pe prelata unui magazin situat la parterul blocului

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD.

Pentru a ajunge la victimă, medicii au fost nevoiţi să sară geamul unui apartament situat la etajul unu.

Vecină: Eram în casă şi a bătut cineva la uşă. Ne-a spus dacă lăsăm Poliţia şi Salvarea să vină la noi să sară geamul.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în stare stabilă, unde medicii au suspus-o mai multor investigații medicale, transmite Observatorul.

Citește și Imagini dramatice cu momentul în care un pieton este spulberat de un BMW în Iaşi. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Lasa un comentariu