CĂTĂLIN BOTEZATU despre noul ministru interimar al Sănătății: ,,E vorba de un nud artistic”

Premierul României, Florin Cîţu şi-a delegat joi, 15 aprilie 2021, atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în MS, fostul manechit Andrei Baciu.

În 2015, Dacian Cioloș îl propunea din nou pe Andrei Baciu pentru funcția de ministru al Sănătății. Cu toate acestea, premierul și-a retras propunerea, după ce pe Internet au apărut poze cu fotomodelul în ținute sumare. În acea vreme mai multă lume a fost indignată, iar Cătălin Botezatu considera această decizie una ipocrită. 

Sunt convins că noul premier știe de ce l-a propus pe Andrei Baciu să fie ministrul Sănătății și că nu a primit un simplu telefon. Şi-a terminat Andrei studiile? Da! E un băiat deştept? Da! Putea fi un ministru bun? Da! Dacă era vreun incapabil în acest post, cum au demonstrat deja mulţi imbecili şi vor mai demonstra probabil, eram de acord să-l schimbe, dar aşa […] Acest job implică să pozezi inclusiv nud, e vorba de un nud artistic şi nu are nici o legătură cu faptul că modelul poate ajunge prim-ministru sau preşedintele unei ţări. Mă scuzaţi, dar ce are sula cu prefectura?! Dacă, la noi, modelingul este considerat un job vulgar, înseamnă că incultura a ajuns la cote maxime în România”, declara creatorul de modă la acea vreme.

Amintim că prim-ministrul a preluat miercuri interimatul la MS, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu, iar vicepremierul Dan Barna a refuzat să fie ministru interimar al Sănătăţii.

Lasa un comentariu