Casa Auto Centru Tehnic, a câștigat premiul “Viziunea Anului 2019 în România”

Suntem încântați să vă anunțăm că proiectul nostru deschis în premieră, Casa Auto Centru Tehnic, a câștigat premiul “Viziunea Anului 2019 în România” în cadrul emisiunii Gala Mașina Anului 2020 în România.

Competitia este organizată anual de Asociația Presei Auto din România, organizaţie profesională ce reuneşte cei mai cunoscuți și apreciați ziariști din presa auto din România.

“Suntem onorați de acest premiu și deosebit de mândri că am reușit să aducem încă o dată Iașul în topul național, la o categorie extrem de importantă – Viziunea Anului 2019 în România. Ambiția noastră este să fim cei mai buni furnizori de experiențe plăcute și relații personalizate inovând și provocându-ne continuu. Mulțumesc clienților care ne dau prilejul în fiecare zi să fim mai buni și colegilor mei care fac posibile realizările Tester Grup” a declarat Bogdan Pițigoi, președinte Tester Grup.

Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, și a fost transmisă în direct pe postul național de televiziune TVR 1.

Casa Auto Centru Tehnic este cea mai recentă investiție Tester Grup, iar lansarea oficială a proiectului a avut loc în data de 2 octombrie 2019, eveniment la care ne-au fost alături cei mai importanți lideri de opinie din regiune.

Lasa un comentariu