Campania umanitară „Un portret pentru un vis”, începând de astăzi la Iulius Mall

Între 1 octombrie-30 noiembrie se va desfășura campania umanitară „Un portret pentru un vis”, prin care ne-am propus să strângem bani pentru o operație de reconstrucție facială. Campania va debuta cu o expoziție la etajul 1 al Iulius-Mall Iași vizitabilă în perioada 5-20 octombrie. 

Pentru a participa va trebui să pregatești una sau doua lucrări cu tema expoziției „Expresii si chipuri ”. Lucrările vor ramâne expuse timp de trei saptămâni și vor fi însoțite de cartea dumneavoastră de vizită, astfel încât întregul eveniment să reprezinte o oportunitate. Lucrările expoziției vor fi publicate pe site-ul campaniei spre vânzare.

În cadrul campaniei (1 octombrie-30 noiembrie) artiștii vor realiza portrete sau caricaturi pentru cei care donează, după fotografii, într-o tehnică la alegere. Formatul standard va fi 21 x 30 cm. Intervalul de timp de la acceptarea unei comenzi pâna la predarea ei nu va trebui sa depăseasca 14 zile. Lucrările digitale vor fi arhivate si trimise pe mail (humanityvisualart@gmail.com ) la o calitate optimă pentru printare.

Scopul campaniei este strângerea de fonduri pentru o operație de reconstrucție facială pentru un copil care a suferit un accident la vârsta de 2 ani. Banii donați vor merge în contul asociației non-profit Protonic BPM și vor acoperi costurile necesare intervenției chirurgicale.

Pentru a comanda poti accesa AICI sectiunea „comandă” si urmezi cei 3 pasi simpli:

1. Donezi 150 de lei
2. Trimiți poza ta pe: humanityvisualart@gmail.com.
3. Unul dintre organizatori te va contacta pentru mai multe detalii.

Cateva detaliid despre caz:

Vasile Derevlean, un baiat din comuna Marginea Suceava a suferit un accident la varsta de 2 ani. In urmatorii 17 ani a suferit nu mai putin de 36 de interventii chirurgicale, majoritatea redandu-i mobilitatea mebrelor si a fetei .In prezent mai are nevoie de inca 3 interventii chirurgicale pentru a-i reface maxilarul, nasul, fizionomia fetei, si transplant de piele .Povestea lui este cu atat mai impresionanta cu cat astazi, dupa ce si-a petrecut mai toata viata in spitale, a decis sa urmeze medicina, si este proaspat student in anul 1 la medicina la Bucuresti.

Lasa un comentariu