Cadourile scumpe și neconvenţionale, căutate de Ziua Îndrăgostiţilor

În luna iubirii, putem surpinde persoana iubita într-un mod inedit. Mai ales că buchetul de trandafiri şi ciocolata nu prea mai apar pe lista cadourilor. Mai nou, la mare căutare sunt daruruile ieşite din tipare. Cât mai scumpe şi mai neconvenţionale.

De ziua lor, îndrăgostiţii îşi fac cadouri din ce în ce mai extravagante. De pildă, clasicul buchet de flori a fost înlocuit de cel din trandafiri criogenaţi, care rezistă chiar şi un deceniu, scrie observator.tv.

Andreea Osiac, proprietar florarie: Ne așteptam la un val uriaș de comenzi în zilele de 13 şi 14. Domnii cauta în special trandafirii rosii în combinatie cu alb și auriu sau chiar și negru.

Preţurile sunt pe măsura pretenţiilor. De la 250 de lei pentru un singur fir, până la 6.000 lei, dacă vorbim despre un buchet mare de trandafiri criogenaţi. Dragostea nu pare să ţină cont de costuri. Numai la această florărie, există peste o sută de precomenzi.

O noapte romantică la un hotel de lux, cu SPA şi mic dejun peste 1.000 de lei

Cine vrea o altfel de „întâlnire la cafea” poate alege o degustare privată, cu un barista personal. Timp de o oră şi jumătate, îndrăgostiţii vor face o călătorie prin lumea fascinantă a cafelei din Etiopia, Brazilia sau Guatemala.

O astfel de experienţă costă aproximativ 450 de lei, iar micul dejun este inclus. În schimb, cei care vor să petreacă o noapte romantică la un hotel de lux, cu SPA şi mic dejun, atunci vor scoate din buzunar peste 1.000 de lei. Cadouri inedite sunt şi pentru cei care iubesc adrenalina sau jocurile video.

Alexandra Dupont, reprezentant studio realitate virtuală: Le propunem cuplurilor sa incerce excape room-uri in VR , shootere, tema medievala, lupte cu roboti. Oferim bonus de 30 minute celor care vin sa se joace aici,

Doi îndrăgostiţi s-au teleportat într-o piramidă din Egiptul Antic, iar pentru a găsi calea spre ieșire trebuie să colaboreze foarte bine. Pentru o astfel de experiența au plătit în jur de 170 lei.

”E foarte faina experiența, e ceva noi și ne testează și abilitățile de comunicare în cuplu”, spun cei doi tineri.

Cei care nu vor să îşi arate dragostea de Sfântul Valentin au o alternativă autohtonă: Dragobetele.

Lasa un comentariu