Bogdan Cojocaru: Îndemn clasa politică aflată la putere să dea dovadă de responsabilitate până nu e prea târziu!

După gafe repetate ale sistemului privat de sanatate si declaratii de amator prin excelență ale lui  Victor Costache, acesta și-a depus demisia din fotoliul de ministru al sănătății, probabil constatând că agenda sa de a privatiza spitalele de stat nu mai poate fi aplicată, tendința fiind mai degrabă de a naționaliza spitalele private.

Un al doilea act fără de precedent și lipsit de orice responsabilitate făcut de liberali după fuga lui cîțu de acum două săptămâni.

Ce rămâne în spate este un sistem de sănătate care nu a beneficiat de o coordonare eficientă, lucru care afectează cetățenii dar în special personalul medical căruia îi este din ce în ce mai greu să facă față unei  situații care se agravează, fiind lipsiți de materiale esențiale în această luptă. 

În aceste momente trebuie să avem un ministru de sănătate competent și fără partizanate economice, care să poată să asigure prin intermediul guvernului său, materiale pentru ca medicii și asistentele să poată să își facă treaba bine și în siguranță.

Această mare neșansă pe care a avut-o România, de a fi guvernată de unul dintre cele mai incompetente cabinete guvernamentale, trebuie să fie atent gestionată deoarece sunt momente deosebit de delicate, momente în care criza COVID este în plină ascensiune, iar recesiunea economică bate la ușă.

Îndemn clasa politică aflată la putere să dea dovadă de responsabilitate până nu e prea târziu!

Trebuie să acționeze acum și să asigure continuitatea ministerului sănătății și mai presus de atât să sprijine personalul medical cu toate resursele posibile!

Lasa un comentariu