Bogdan Cojocaru: Audierile miniștrilor în comisii vor fi o mascaradă. Nimeni nu-i va lua în seamă, până și unii parlamentari liberali vor râde de ei

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susține că audierile pentru membrii noului guvern liberal vor fi o mascaradă, în condițiile în care miniștrii vor veni în comisii, dar vor ști că propriul partid nu le va da votul ulterior în plenul Parlamentului.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că va fi “comedie mare“ în Parlament la începutul săptămânii viitoare, când miniștrii guvernului Orban2 se vor prezenta la audieri în comisiile de specialitate.

“Cum se vor prezenta acești oameni în fața comisiilor?

Vor începe să spună ce buni sunt și ne vor ruga să le dăm votul? Ce-o mai fi și asta? Ne așteptăm la o mascaradă, pentru că nimeni nu-i va lua în serios, probabil că și unii parlamentari liberali vor râde de ei. Cum să-i privim oare pe acești miniștri care se comportă ca simpli măscărici într-o comedie regizată știind că se vor prezenta la audieri, iar propriul partid va vota împotriva învestiturii lor?“, a afirmat deputatul Bogdan Cojocaru.

El consideră că s-a ajuns la această situație pentru că “actualul guvern nu este decât o marionetă în mâna liderului suprem de la Cotroceni“.

Lderul TSD adaugă că tot ce petrece pe scena politică arată “nivelul penibilului la care se află guvernarea PNL, pentru care procentele din sondaje sunt mai importante decât problemele țării“.

“Ridicolul nu ucide, însă actuala stare de fapt ne confirmă faptul că ţara este condusă oligarhic de o singură persoană, iar restul aparatului guvernamental reprezintă doar anexe care urmează soarta suveranului suprem. Românii trebuie să conştientizeze că aceşti cetăţeni ajunși miniştri liberi de orice sarcini se vor prezenta săptămâna viitoare la ghilotina politică iniţiată de proprii lor colegi. Aceşti domni fără pic de personalitate au fost, timp de câteva luni, miniştrii acestei ţări, într-o guvernare care va fi trecută în istoria României la capitolul erată“, mai spune liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

Lasa un comentariu