Bătaie între rromii din Grajduri! Poliția a intervenit în forță

În weekend, polițiștii au intervenit în Grajduri pentru a calma un conflict iscat între membrii etniei rrome. Aceștia s-au luat la bătaie după ce au participat la un parastas.

Polițiștii s-au deplasat în comuna Grajduri, unde au identificat mai multe persoane care au fost implicate în scandal, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că alte două persoane care ar fi fost implicate în scandal au fost transportate la spital, scrie realitateadeiasi.net.

Din investigațiile efectuate, s-a constata că, pe fondul unui conflict și a consumului de alcool, mai multe persoane au provocat scandal și s-au agresat fizic reciproc, pe terasa unui magazin din satul Grajduri și pe drumul public din localitate. Unii dintre ei s-au dus și în fața Prefecturii Iași cerând să li se facă dreptate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale.

Lasa un comentariu