Bătaie între primarul comunei Satu Mare și un consilier local chiar în fața primăriei. Cearta s-a lăsat cu „traumatism cranian”

Bătaie între primarul comunei Satu Mare și un consilier local chiar în fața primăriei. Primarul comunei Satu Mare a agresat un consilier local chiar în fața sediului administrației locale. Totul a pornit în timpul ședinței de Consiliu Local de ieri, când un consilierul local USR, ar fi avut un schimb de replici mai acide cu primarul PSD, Toader Adrian Lavric.

Silvestru Balan este unul dintre consilierii cei mai vocali ai comunei Satu Mare, iar motivul de la care a pornit cearta este legat de utilizarea bugetului comunei. La finalul întrunirii, cei doi s-ar fi întâlnit în fața primăriei, iar potrivit celor spuse de consilier, primarul l-ar fi lovit în mai multe rânduri cu pumnul și picioarele.

Astfel, a fost apelat numărul 112, iar acesta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, une a fost internat. Cert este că personalul de pe ambulanță l-a diagnosticat pe Balan cu „traumatism cranian și contuzie de coloană lombară”.

Bătaie în fața primăriei: „Intenționez să-l dau în judecată pe primar”

Contactat telefonic ieri după-amiază de către Monitorul de Suceava, consilierul local Silvestru Balan a declarat:

Am fost bătut măr, altceva ce să zic. Eu nu știu decât să spun adevărul, și adevărul deranjează. Am fost luat prin surprindere, eu nu știam ce urmărește. După ce s-a terminat ședința de Consiliu Local plecam cu doi colegi, eram deja la poartă. Și mă aștepta la poartă… Prima dată m-a lovit puternic în urechea stângă, croșeu, apoi în dreapta, și am căzut. După aceea multe picioare în spate, în coloană, minunății, toate cele… Acum sunt la spital, am branulă, mi se fac investigații peste investigații. Îi spuneam adineauri doctorului că din cauza umflăturilor am probleme și cu respirația, depinde în ce poziție stau. Am fost lovit numai de primar. Nu am avut nimic cu dumnealui, însă eu cred că de mult timp se urmărește acest lucru. Eu sunt mai tranșant, spun numai adevărul. Eu sunt vertical. Oricum intenționez să-l dau în judecată pe primar”

Primarul comunei, Toader Adrian Lavric, admite că a avut loc un incident în fața primăriei

De partea cealaltă, primarul comunei, Toader Adrian Lavric, admite că a avut loc un incident în fața primăriei. El spune că l-a îmbrâncit pe Balan și că regretă acest lucru, însă consideră că a fost provocat de consilier încă de la începutul mandatului.

Primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric

Declarația primarului o găsiți aici.

leave a reply