Ateneul Naţional din Iaşi aşteaptă publicul la spectacole de teatru în aer liber

Ateneul Naţional din Iaşi continuă şi în a doua săptămână a lunii lui Cuptor programul cultural-artistic variat, cu reprezentaţii teatrale de toate genurile şi pentru toate gusturile, care se vor desfăşura atât în Grădina de vară a Ateneului, cât şi şi la Amfiteatrul Palas!

Săptămâna teatrală debutează miercuri, 8 Iulie, la Amfiteatrul Palas începând cu ora 10.00 cu un spectacol pentru cei mici, „Amintiri din copilărie”, în regia lui Octavian Jighirgiu. Tot în aceeaşi zi şi în aceeaşi locaţie, de la ora 19.00, publicul iubitor de teatru va putea urmări spectacolul „Steaua fără nume”, în regia lui Andrei Ciobanu, o savuroasă comedie romantică plină de emoţie, sensibilitate, lirism şi, nu în ultimul rând, umor.

Weekendul va fi plin de spectacole teatrale atât dimineţile, rezervate celor mici, cât şi serile, unde este invitat publicul adult. Astfel, sâmbătă 11 iulie, de la ora 10.00 copiii sunt chemaţi să se întâlnească cu simpaticul domn Goe, în „Aventuri cu Dl. Goe”, regia Iulian Sandu, iar duminică 12 iulie, de la ora 12.00, toti prichindeii vor vedea pe viu personajele lor preferate din filmele de desene animate care vor dansa şi se vor distra împreună cu ei în „Supervacanţa show”, un show unic marca Compania Andirino.

Ambele spectacole se vor desfăşura în Grădina de vară a Ateneului. Totodată, duminică 12 iulie, de la ora 10.00, trupa Marionette Show va prezenta „Punguţa cu doi bani”, la Amfiteatrul Palas.

Seara de sâmbătă, 11 iulie este rezervată râsului. Astfel, de la ora 20.00, în Grădina de vară a Ateneului, publicul va avea ocazia să îl revadă pe charistmaticul actor Andrei Ciobanu, care se va întâlni cu cei prezenţi la „Sit down comedy”. Weekendul se va încheia la Amfiteatrul Palas, când duminică, 12 iulie, de la ora 19.00, spectatorii vor urmări comedia de succes „Atenţie aterizăm”, regia Daniel Onoae.

Evenimentele vor fi organizate cu respectarea măsurilor şi regulilor de distanţare socială impuse. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului la Amfiteatrul Palas. Preţul unui bilet este de 15 de lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Lasa un comentariu