Analizele IML: Tânărul care a avariat 15 mașini nu era drogat

Tânărul care a avariat 15 mașini de la Leţcani până la Gara Iaşi, nu era drogat. Medicii de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi au făcut o serie de teste specifice, iar acestea au fost negative. În următoarele zile se vor finaliza altele, mai concludente şi definitive. În schimb, conform ziaruldeiasi, surse din cadrul Poliţiei Iaşi au precizat că se suspectează că tânărul are probleme psihice.

VIDEO. Patru răniți într-un accident la Uricani. O persoană inconștientă.

Acum este la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde este expertizat. Însă, mai mult ca sigur, băiatul va fi declarat ca nefiind în deplinătatea facultăţilor mintale. Din ce am stat noi de vorbă cu el, băiatul era coerent doar un minut, apoi delira, vorbea despre Dumnezeu şi altele. L-am întrebat dacă avea probeleme acasă, şi ne-a spus că nu. În schimb, acesta ar fi clacat psihic deoarece avea câteva eşecuri personale, printre care şi acela că încercase de mai multe ori să intre la şcoala de poliţie, dar fusese respins“, a declarat un poliţist de la IPJ Iaşi, pentru ziaruldeiasi.

Claudiu Roşu, în vârstă de 23 de ani, este din Botoşani și venise în Iaşi marţi dimineaţă, la ora 5. Acesta s-a cazat la un prieten de-al său, care locuieşte în Leţcani. Băiatul ar fi plecat de acasă, după ce cu o seară înainte tatăl său, militar de carieră, acum pensionat, îl bătuse.

Citește și Tânărul care a avariat 15 mașini, încasase o bătaie cruntă de la tatăl său cu o seară înainte.

Lasa un comentariu