Adolescentul electrocutat pe un vagon de tren, în stare stabilă

Adolescentul de 15 ani din Bacau care a fost adus in stare grava la Iasi, cu arsuri prin electrocutie, pe o suprafata de 80 la suta din corp, dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren, a primit o noua sansa la viata.

Tanarul a trecut deja printr-o interventie chirurgicala unde a fost folosit un aparat de extindere a pielii, pe care medicii de la Spitalul de Copii din Iasi l-au primit ca donatie de la Asociatia Salvati Copii. Medicii ieseni sunt retinuti in privinta prognosticului baiatului.

Alina Belu, manager Spital de Copii: „Pacientul electrocutat a suferit în cursul zilei de ieri o intervenție chirurgicală, va mai avea nevoie de intervenții chirurgicale. Este într-o stare stabilă, sperăm noi spre ameliorare. Pe această cale echipa de chirurgie plastică condusă de doamna doctor Susanu, ține să mulțumească fundației Asociației Salvați Copiii pentru că au donat în regim de urgență în trei zile, un echipament care ajută la grefarea pacientului, un echipament ce a avut un cost cu tot cu consumabile de 16.500 de euro, care îi acordă acestui pacient o șansă reală la supraviețuire”.

Lasa un comentariu