ACUM! O mamă şi-a omorât cei doi copii de patru luni şi doi ani, în Ruşor, Maramureş

O mamă din localitatea Ruşor, judeţul Maramureş şi-a omorât cei doi copii. Tragedia s-a produs astăzi. Unul dintre copii era în vârstă de numai patru luni, iar celălalt de aproape doi ani.

IPJ Maramureș a fost sesizat prin 112 despre faptul că, o femeie, cu grave afecțiuni psihice, a aplicat mai multe lovituri pe corp celor doi copii minori, de 4 luni, respectiv 1 an și 8 luni, provocându-le decesul, potrivit antena3. Femeia a fost reţinută de anchetatori.

Conform ultimelor informaţii, femeia are vârsta de aproximativ 30 de ani, este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

O mamă şi-a omorât cei doi copii. Sursă video antena3

Percheziții la Direcția Rutieră din Botoșani. 15 polițiști ar fi luat mită timp de mai multe luni în 2020.

Percheziții la Direcția Rutieră din Botoșani. 15 polițiști care lucrează la Direcția Rutieră din Botoșani sunt vizați de suspiciuni de luare de mită. Mai multe percheziții au loc, miercuri, la sediul Serviciului Rutier, dar și la domiciliile polițiștilor. Cazul vine după mai multe descinderi similare care au avut loc în ultimele luni la alte secţii de poliţie din Suceava și din Sibiu. 

Procurorii DNA Suceava fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020.

Miercuri, sunt în desfășurare percheziții domiciliare în 20 locații din județul Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sunt  domicilii ale unor persoane fizice, potrivit DNA.

Au fost emise 15 mandate de aducere pentru agenți și ofițeri, vizați de suspiciuni de luare de mită.

Lasa un comentariu