Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier cu patru maşini

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat, vineri, într-un accident rutier cu patru maşini în Los Angeles, relatează presa internaţională, citată de News.ro. O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital.

„A avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicate patru vehicule pe Sunset şi Allenford la 16.35, când un vehicul a ajuns pe altul”, a declarat, vineri, ofiţerul departamentului de poliţie din Los Angeles, Drake Madison, pentru Fox News Digital.

Actorul în vârstă de 74 de ani conducea un SUV negru Yukon când s-a ciocnit de un Prius roşu şi a mai lovit şi un Porsche Cayenne, potrivit TMZ.

Schwarzenegger este bine, dar şoferul din Prius a fost rănit. „Singura preocupare” a actorului este femeia rănită, a declarat un reprezentant al lui Schwarzenegger pentru Fox News Digital.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Citește și Doliu în lumea rock-ului, după moartea lui Meat Loaf. Cariera impresionantă a artistului

E doliu în lumea rockului. Cântăreţul american Meat Loaf s-a stins din viaţă la 74 de ani. Câştigător al premiului Grammy şi celebru mai ales pentru hitul I Would Do Anything For Love, Meat Loaf a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, încă de la debutul său din 1977.

Lasa un comentariu