Accident mortal la Popricani. Victima a decedat pe patul de spital

Accident mortal în judeţul Iaşi în prima noapte de Crăciun. Tragedia s-a petrecut în localitatea Popricani. Este vorba despre un pieton acroşat de un autoturism care se deplasa în zonă.

„Pacientul, un bărbat de 51 de ani, victimă a unui accident rutier, a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului «Sfântul Spiridon» resuscitat. Prezenta traumatism cranio-cerebral major cu plagă scalpată sângerândă, traumatism toraco-abdominal, pneumotorax stâng, traumatism de bazin, fractură gambă şi fractură de claviculă. Cu toate eforturile despuse de medici, la ora 3,15 s-a declarat decesul bărbatului“, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în care cercetatat este şoferul neatent, scrie ziaruldeiasi.ro.

Precizăm că, la nivel naţional, în zilele de marţi şi miercuri, au avut loc 44 de accidente rutiere, în urma cărora au murit 19 persoane şi 33 au fost rănite grav. Poliţiştii au intervenit la peste 6.000 de evenimente şi au reţinut 532 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză şi consum de alcool.

Lasa un comentariu