Accident mortal la Mircești. O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a lovit un cap de pod, iar o bucată de parapet a pătruns prin caroseria mașinii

Un accident de circulație grav a avut loc în această dimineață în judetul Iași. O mașină a intrat într-un cap de pod în localitatea Mircesti din apropierea municipiului Pascani.

Din primele informatii se pare ca in autoturism se aflau 3 persoane, una dintre ele – o femeie in varsta de 61 de ani pasager pe bancheta din spate a masinii – a fost ranita extrem de grav, intrând in stop cardio-respirator.

UPDATE

In urma accidentului rutier din această dimineață, petrecut în localitatea Mircești, din județul Iași, o femeie în vârstă de 61 de ani a decedat. Mașina în care se afla a lovit un cap de pod, iar în urma impactului o parte din parapetul metalic a pătruns prin caroseria mașinii, chiar în partea din spate, unde se afla femeia.

În urma manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei, declarând astfel decesul, scrie aloiasi.ro.

Lasa un comentariu