Accident mortal la Târgu Frumos. Femeie călcată pe trecerea de pietoni

O femeie de 70 de ani, din Târgu Frumos, şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcată ieri, pe trecerea de pietoni din oraş. Accidentul tragic a avut loc în jurul orei 9, atunci când femeia a intenţionat să traverseze strada.

Femeia nu s-a asigurat înainte de a pune piciorul pe marcajul pietonal, şi nici şoferul camionului nu a observat pietonul. După ce a lovit-o, autovehiculul a tras după el corpul femeii pe o distanţă de 400 de metri, iar şoferul a oprit după ce a auzit strigătele trecătorilor, scrie ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz

„La data de 6 martie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe raza oraşului Târgu Frumos a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă, pe strada Cuza Vodă, din oraşul Târgu Frumos, dinspre Roman către Iaşi, ar fi susprins şi accidentat mortal o femeie de 70 de ani, din oraşul Târgu Frumos, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă iar cercetările continuă“, a precizat Ioana Bîlea, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Lasa un comentariu